Екскурзия Автобус под наем

 Автобуси – Екскурзия – Турове и обиколки

This slideshow requires JavaScript.

Целодневни екскурзии / обиколки

Вижте пълната ни селекция от еднодневни екскурзии, предлагани по азбучен ред от екскурзии до шопинг до исторически къщи, има по нещо за всеки!

  • Целодневна екскурзия Рилски манастир, пещерата на св. Иван и църква Бояна Обиколка от София

This slideshow requires JavaScript.

Рилският манастир и Боянската църква са две от най-впечатляващите обекти на световното наследство на ЮНЕСКО и тази целодневна обиколка от София посещава и двете за един ден.
Разгледайте средновековната Боянска църква, известна със своите великолепни стенописи от 13-ти век, възхищавайте се на природните пейзажи на Природен парк Рила планина, след това изследвайте църквите и пещерите на комплекса Рилски манастир.
Целодневна обиколка на Рилския манастир и Боянската църква от София Посетете два от обектите на световното наследство на ЮНЕСКО в България за един ден Почудете се на стенописите от 13-ти век в Боянската църква Обиколете историческия Рилски манастир и пещерата Свети Иван Рилски.

  • Дневна екскурзия до Пловдив и Копривщица от София

This slideshow requires JavaScript.

Посетете Пловдив и Копривщица на целодневно пътуване от София и открийте изкуството и архитектурата на два емблематични български града.
Разходете се по тесните платна на стария град на Пловдив и открийте исторически следи от римляни, траки и византийци, които са преминали през този регион.
Продължете към Копривщица за пешеходна обиколка до домовете на най-етажните жители на града и научете как местен революционен комитет освободи България от османско владичество по време на руско-турската война, преди да завърши обиколката ви в централна София.

Еднодневна екскурзия до Пловдив и Копривщица от София, водена от експерт-водач на шофьори. Разгледайте Пловдив, един от най-старите непрекъснато населени градове в Европа, по време на обиколка с екскурзовод Разходете се из историческия град на Стария град на Пловдив и вижте акценти като римския амфитеатър

Посетете Копривщица и открийте как е бил центърът на българската борба за освобождение Вижте забележителностите на града с водача и изберете да посетите домовете на видни жители на града.

  • Пътувания до Ловеч, водопадите Крушуна и Деветашката пещера от София

This slideshow requires JavaScript.

Посетете един от най-старите градове в България и най-големите водопади в тази целодневна обиколка на Ловеч и Крушунски водопад от София.
Пътувайки с климатизиран автомобил, опознайте Ловеч, известен със своята българска възрожденска архитектура от камък и дърво. Разкрийте традиционната българска култура в Етнографския музей и вижте крепостта Хисар и покрития с магазини мост.
Завършете при Крушунския водопад, оазис от каскади, травертинови тераси, басейни и пещери. Вземане и връщане на хотел в София, плюс включен вход за музей и крепост.

Book your Trips or Excursions Now:

Партньори на БГ Транс Къмпани ЕООД

 
 
Спортен клуб Левски Триадица – Художествена гимнастика състезания в цяла Европа + Украйна
Фирма Про Синема – Кино, телевизя и рекламни проекти.
Фирма НиMар – Кино и телевизия.
Спортен клуб Олимпия 74 – Художествена гимнастика от Бургас – Пула – Хърватска и Будва – Черна гора.
Фирма Film Tiger Romania – Кино продукции, Съвместни проекти.

В – IMDB – Иван Гещаков – Управител на „BG Trans“ ООД транспорт във филмови продукции.
Фирма Ню Бояна – Кино продукции, Рекламни клипове.

Comments are closed.