Екскурзия Автобус под наем

 Автобуси – Екскурзия – Турове и обиколки

This slideshow requires JavaScript.

Целодневни екскурзии / обиколки

Разгледайте всичките ни еднодневни екскурзии, подредени по азбучен ред. От разходки до пазаруване, от исторически сгради до природни забележителности, имаме нещо за всеки вкус!

  • Целодневна екскурзия Рилски манастир, пещерата на св. Иван и църква Бояна Обиколка от София

This slideshow requires JavaScript.

Рилският манастир и Боянската църква са две от най-впечатляващите обекти на световното наследство на ЮНЕСКО и тази целодневна обиколка от София посещава и двете за един ден.
Разгледайте средновековната Боянска църква, известна със своите великолепни стенописи от 13-ти век, възхищавайте се на природните пейзажи на Природен парк Рила планина, след това изследвайте църквите и пещерите на комплекса Рилски манастир.
Целодневна обиколка на Рилския манастир и Боянската църква от София Посетете два от обектите на световното наследство на ЮНЕСКО в България за един ден Почудете се на стенописите от 13-ти век в Боянската църква Обиколете историческия Рилски манастир и пещерата Свети Иван Рилски.

  • Дневна екскурзия до Пловдив и Копривщица от София

This slideshow requires JavaScript.

Насладете се на целодневна екскурзия от София до Пловдив и Копривщица и разгледайте два от най-красивите и символични български града.
Открийте богатото културно и историческо наследство на Пловдив, един от най-старите градове в Европа, който е бил дом за много цивилизации. Посетете римския амфитеатър, който е един от най-добре запазените в света, и се разходете из живописните улички на Стария град, където можете да видите примери за традиционна българска архитектура.
Продължете пътуването си до Копривщица, град с голямо значение за българското национално-освободително движение. Научете повече за ролята на града в Априлското въстание през 1876 година, което довело до освобождението на България от османската империя след руско-турската война. Разгледайте някои от домовете на известни революционери и политици, които са запазени като музеи, и се впечатлете от уникалния стил и украса на копривщенските къщи.
Завършете екскурзията си с връщане в София, където ще можете да споделите своите впечатления от този незабравим ден.

  • Пътувания до Ловеч, водопадите Крушуна и Деветашката пещера от София

This slideshow requires JavaScript.

Насладете се на еднодневна екскурзия до Ловеч и Крушунския водопад от София, където ще посетите един от най-старите и красиви градове в България. Ловеч е известен със своята възрожденска архитектура от камък и дърво, която можете да разгледате в Етнографския музей. Ще видите и крепостта Хисар и покрития мост, който е пълен с магазинчета.
Екскурзията продължава с посещение на Крушунския водопад, който е оазис от каскади, травертинови тераси, басейни и пещери. Там ще имате време за разходка и снимки. В цената на екскурзията са включени транспорт с климатизиран автомобил, вход за музей и крепост, както и вземане и връщане на хотел в София.

Book your Trips or Excursions Now:

Партньори на БГ Транс Къмпани ЕООД

 
 
Спортен клуб Левски Триадица – Художествена гимнастика състезания в цяла Европа + Украйна
Фирма Про Синема – Кино, телевизя и рекламни проекти.
Фирма НиMар – Кино и телевизия.
Спортен клуб Олимпия 74 – Художествена гимнастика от Бургас – Пула – Хърватска и Будва – Черна гора.
Фирма Film Tiger Romania – Кино продукции, Съвместни проекти.

В – IMDB – Иван Гещаков – Управител на „BG Trans“ ООД транспорт във филмови продукции.
Фирма Ню Бояна – Кино продукции, Рекламни клипове.

Comments are closed.